Henkilökohtainen laadinta

Edunvalvontavaltuutuksen laadinta henkilökohtaisesti

Voimme auttaa sinun edunvalvontavaltuutuksen laadinnassa kasvotusten. Tälle sivulle olemme keränneet tietoa ja hinnat valtuutuksen henkilökohtaiseen laadintaan liittyen.
Pyydämme tämän sivun oikeassa laidassa yhteystietojasi, jotta voimme olemme sinuun yhteydessä valtuutuksen laatimiseksi.

1. Oman tapaamisajan varaaminen

Varaa aika henkilökohtaiseen edunvalvontavaltuutuksen laadintaan. Laadimme valtuutuksia Turussa ja Helsingissä toimipisteissämme. Voit kutsua meidät halutessasi myös kotiisi. Jätä yhteystietosi tällä sivulla, niin sovitaan sinulle oma aika!
Sovitusti ja erityisesti kiertueidemme aikana teemme kotikäyntejä ympäri Suomen. Voit siis asua missä päin Suomea tahansa, autamme valtuutuksen laadinnassa ja ohjaamme sinut yhteistyökumppaneillemme, jos emme voi itse auttaa.
Hinta 450 € (valtakirja) / 550 € (valtakirjat kahdelle)

 

2. Muistisairaan edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltuutuksella on tarkoitus turvata oma tahtomme. Esimerkiksi muistisairausdiagnoosi ei vie henkilön itsemääräämisoikeutta pois. Jos sinulla tai omaisellasi on todettu muistisairaus, niin jätä yhteystietosi ja selvitetään yhdessä, onko edunvalvontavaltuutuksen tekeminen teidän kohdallanne mahdollista. Teemme tiivistä yhteistyötä muistisairauksiin erikoistuneen lääkäriaseman Amialife Oy:n kanssa.

Hinta 750 € (sis. puolison / läheisen valtakirjan)

3. Verosuunnittelua sisältävä edunvalvontavaltuutus

Edunvalvontavaltuutus mahdollistaa myös pitkälle menevän verosuunnittelun ja omaisuuden lahjoitusjärjestelyt. Tällainen edunvalvontavaltuutus on harvinainen, mutta hyödyllinen silloin, kun omaisuutta on tavallista enemmän.

Hinta määräytyy käytetyn työajan mukaan, annamme arvion kun kuulemme tilanteestasi.