Edunvalvontavaltuutuksen laatija

Edunvalvontavaltuutuksen laatija-koulutus

Oletko kiinnostunut laatimaan edunvalvontavaltuutuksia? Haluatko toimia sivutoimisena yrittäjänä, ja hankkia lisätuloja 300 € – 2 000 € kuukaudessa?

Koulutamme uusia edunvalvontavaltuutuksen laatijoita.

Koulutuksen jälkeen osaat laatia erinomaisia edunvalvontavaltuutuksia (edunvalvontavaltakirjoja) ja sinulla on lisää tietoa yrittäjyydestä, markkinoinnista ja mainonnasta.

Osallistumisvaatimukset: Edunvalvontavaltuutuksen laatija-koulutukseen voi osallistua, jos on perehtynyt edunvalvontavaltuutukseen aiemmin esimerkiksi oman työn, vapaaehtoistyön tai omaisten kautta.

Koulutustaustalla ei ole merkitystä, koulutuksiin ovat osallistuneet esimerkiksi lakimiehet, lähihoitajat, ekonomit, muistikoordinaattorit ja geronomit! Kipinä tulla edunvalvontavaltuutusten huippuosaajaksi on ehdoton edellytys osallistumiselle.

Koulutuksen tavoitteena on, että hankit itsellesi edunvalvontavaltuutuksen syväosaajan taidot ja osaat laatia erinomaisia edunvalvontavaltuutuksia asiakkaille sivutoimisena yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö:

  • Neljä neljän tunnin mittaista valmennusjaksoa
  • Itsenäistä opiskelua valmennusjaksojen välissä
  • Henkilökohtainen mentorointitapaaminen valmennusjakson jälkeen sinun toimitiloissasi
  • Kouluttajina lakimies Vesa Anttila ja liiketalouden tradenomi Kaisa Aaltonen.

Koulutuksen kustannukset: Koulutuksen osallistumismaksu on 1250 € + ALV 24 %. Osallistumismaksusta laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä sitoutumismaksu 300 €.

Koulutuksen lopun osallistumismaksun voi jaksottaa eriin enintään puolentoista vuoden ajalle. Haluamme osallistumismaksun jaksottamisella tukea uusien osaajien tuloa alalle!

 

Jätä yhteystietosi, ja lähetämme sinulle lisätietoa!

 

Vesa Anttila ja Kaisa Aaltonen

Edunvalvontavaltuutusten puolestapuhujat

www.edunvalvontavaltuutus.com